Alan Branch Jersey Anthony McCoy Jersey Ben Obomanu Jersey Bobby Wagner Jersey Alameda Ta'amu Jersey Alex Okafor Jersey Alfonzo Dennard Jersey Andre Ellington Jersey
Alan Branch Jersey Anthony McCoy Jersey Ben Obomanu Jersey Bobby Wagner Jersey Alameda Ta'amu Jersey Alex Okafor Jersey Alfonzo Dennard Jersey Andre Ellington Jersey
Alan Branch Jersey Anthony McCoy Jersey Ben Obomanu Jersey Bobby Wagner Jersey Alameda Ta'amu Jersey Alex Okafor Jersey Alfonzo Dennard Jersey Andre Ellington Jersey

Entree

Via de tourniquet aan de voorzijde betreedt u een ruime ontvangsthal. In deze ontvangsthal met een afgewerkte vloer wordt (in overleg met de huurder) een balie geplaatst die past bij de vorm en uitstraling van het gebouw.

Verdiepingen

The Curve bestaat uit een begane grond met 5 verdiepingen. Totaal 4.383 m² VVO. Per verdieping zijn de volgende m² beschikbaar voor de verhuur:

Begane grond    996 m² VVO

1e verdieping    856 m² VVO

2e verdieping    762 m² VVO

3e verdieping    672 m² VVO

4e verdieping    588 m² VVO

5e verdieping    509 m² VVO

De gevel

De buitengevel is opgebouwd uit stalen kozijnstijlen en glaspanelen. De glaspanelen zijn verdiepings-hoog en bestaan uit duurzaam 3-laags isolatieglas. Het glas  is voorzien van een zon- en warmtewerende coating. Er is rekening gehouden met een aantal reclames in de gevel. Er zijn drie plaatsen voor reclame-uitingen: boven de entree, op het dak en op de eerste verdieping aan de Klaprozenweg-zijde.

Kantoorruimten

Per verdieping zijn er diverse indelingsvarianten mogelijk. De kantoorruimten worden casco opgeleverd, voorzien van een kabelgoot die parallel loopt aan de gevel. Om de 1,80 m is de kabelgoot voorzien van ledige voorzieningen voor 2 data-aansluitingen, telefoonaansluiting en een dubbele wandcontactdoos. De vloeren van de kantoren worden onbehandeld opgeleverd. Op elke verdieping is een voorbereiding getroffen voor de aansluiting van een pantry. De kanalen en het leidingwerk van de installaties zijn zichtwerk en hangen aan het betonnen plafond.

Luchttoevoer

Voor verse luchttoevoer naar de ruimten wordt per persoon circa 50 m³ per uur buitenlucht aangevoerd. Dit is de primaire lucht welke wordt gefilterd, gekoeld of verwarmd. In de ruimte wordt, via een fancoil-unit met inblaasrooster, de lucht ingebracht op de inblaasconditie die gevraagd wordt door de ruimtethermostaat. Hierdoor ontstaat een 5-voudige luchtwisseling in de ruimte.

Vergaderen

Voor de vergaderruimten wordt voor de verse luchttoevoer naar de ruimte per persoon circa 35 m³ per uur buitenlucht aangevoerd. Daarbij moet rekening gehouden worden met een maximum functioneel oppervlak voor de vergaderruimte overeenkomend met 20% van het verblijfsgebied, dus van het beschikbare oppervlak voor de netto kantoren, zonder gangen en toiletten, enzovoort. De ventilatie, in combinatie met warmte- of koudevraag, wordt geregeld per deel van het verblijfsgebied en is afhankelijk van het aantal werkplekken per gebied of grootte van de ruimte na indeling van het hele oppervlak.

Sanitair

Alle verdiepingen zijn voorzien van gescheiden dames- en herentoiletten. Daarnaast is op de begane grond een mindervalidentoilet gesitueerd. De sanitaire ruimten en werkkasten zijn voorzien van vloer- en wandtegels tot aan het systeemplafond. De aansluiting tussen de vloertegels en de vloer van de verkeersruimte is geformeerd door
een natuurstenen dorpel. De sanitaire (voor)ruimten zijn voorzien van de benodigde toestellen zoals toiletten en wastafels.

Trappenhuis en lift

The Curve heeft een dubbele liftinstallatie, waarvan één lift gebruikt kan worden als goederenlift. The Curve beschikt over een hoofdtrappenhuis van waaruit ook de sanitaire ruimten alsmede de liften, toegankelijk zijn. De twee liften in dit trappenhuis bereiken alle verdiepingen. Het tweede trappenhuis is een noodtrappenhuis.

Zowel in het hoofd- als in het noodtrappenhuis zijn de trappen in prefab beton uitgevoerd. De trappen zijn daar waar nodig voorzien van een gemoffelde stalen balustrade en trapleuning. De wanden in de trappenhuizen zijn van glad beton en hebben geen nadere afwerking.

Terrein

Op het terrein zijn circa 88 parkeerplaatsen (norm 1:50). Het terrein is ingericht met bestrating en voorzien van een afrastering van buishekwerk. Er is een slagboom geplaatst om het terrein geheel af te sluiten.